Workshops

De workshops van Ik bin ik coaching gaat uit van de gedachte dat het ok is zoals je bent en dat je mag vragen naar wat je daar in nodig bent. Wat helpt mij, wat heb ik nodig? Zonder dat je regels en structuren waar je je aan moet houden uit de weg te gaan, helpt Ik bin ik je om jezelf te kunnen zijn.

Workshops

Introductieworkshop

Maak kennis met de workshop Kinderen en Emoties
Tarief €15,- p.p.

Workshop SOS kinderen en emoties

3 bijeenkomsten van 2-2,5 uur
4 - 12 jaar
Tarief €95,- p.p.

Workshop hooggevoelige kinderen en emoties

4 bijeenkomsten van 2-2,5 uur
2-12 jaar
Tarief €125,- p.p.

SOS KINDEREN EN EMOTIES

Iedere ouder zou de workshop kinderen en emoties kunnen doen. Het hoeft niet te maken te hebben met een concreet probleem dat speelt. Deze workshop biedt preventieve handvatten die je kunt gebruiken in je opvoeding, of ze helpen je op het moment dat je vastloopt. Je krijgt in deze workshop inzicht in hoe emoties werken en wat ze betekenen. Deze cursus is toegespitst op wat er zich voordoet in jouw gezin of situatie. Door de cursus in een groep te volgen, kun je goed ervaring uitwisselen en elkaar versterken in het leerproces.

De workshop kinderen en emoties van Ik bin Ik coaching is gebaseerd op de training 'SOS kinderen en emoties'. ontwikkeld door Susan van Asten. Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen geven aan gedrag, is haar motto.

Susan schrijft: SOS kinderen en emoties leert ouders, opvoeders en professionals omgaan met én reageren op emoties van kinderen. Als wij als volwassenen verder kijken dan het (vaak ongewenste) gedrag van een kind, zien we wat de onderliggende emotie wil vertellen. Door een kind te helpen deze emotie op een meer gewenste manier te uiten, kan het zich ontwikkelen tot een zelfbewuste volwassene vol zelfvertrouwen.

Ik bin ik coaching biedt de volgende workshops van SOS kinderen en emoties aan:
  • Introductieworkshop
  • Workshop kinderen en emoties
  • Workshop hooggevoelige kinderen en emoties

"Door je te uiten, haal je de druk van je eigen emoties" - Minke

"Opvoeden is ruimte geven aan emoties en grenzen geven aan gedrag" - Susan van Alsten

"Met praktische handvaten help ik je vertrouwen en inzicht geven in de keuzes die je maakt" - Minke

Copyright © 2024 Ik bin ik coaching | Een
SMTweb website
Copyright © 2024 Ik bin ik coaching